Työllistä nuori!

 

Tarvitsetko apua askareissasi kotona tai pihalla? Kaipaatko luotettavaa hoitajaa lapselle tai lemmikille? Ota 4H-nuori töihin! 

 

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin. Samalla tarjoat nuorille arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tienata omaa rahaa. 

Voit työllistää nuoren kauttamme tilaamalla työnuoren 4H-yhdistyksen kautta tai ostamalla palveluita suoraan omaa 4H-Yritystä pyörittävältä nuorelta. Kummassakin tapauksessa säästyt itse työnantajan velvoitteilta. 4H on kouluttanut nuoret työtehtäviin. 

Tilaamalla työnuoren töihin, tarjoat hänelle arvokasta työkokemusta helpolla ja vaivattomalla tavalla.

 

Palvelut on tarkoitettu yksityisille ihmisille, yrityksille, kunnille ja muille yhteisöille. 

Apua pihatöihin: Nuoret tekevät erilaisia piha- ja puutarhatöitä, esimerkiksi kitkevät ja haravoivat.

Lemmikkieläinten hoitoa: Dogsitter-kurssin käyneet, eläinrakkaat nuoret pitävät huolta lemmikistäsi. Voit tilata nuoren esimerkiksi ulkoiluttamaan koiraasi säännöllisesti tai hoitamaan lemmikkiäsi lomasi ajaksi.

Palveluita kotiin: Nuoret auttavat erilaisissa kotiaskereissa. He voivat esimerkiksi siivota, valmistaa ruokaa tai tehdä muita kotitöitä. Nuoret voivat myös hoitaa ikäihmisten kauppa- ja virastoasioita sekä pitää seuraa vanhuksille.  

Apua lastenhoitoon: Lastenhoitokurssin suorittaneet nuoret hoitavat lapsiasi joko säännöllisesti tai tarpeen mukaan. 

Metsänhoitoapua: Metsähoitokurssin käyneet nuoret osaavat auttaa esimerkiksi taimikonhoidossa.  

Tarjoiluapua: Onko sinulla tulossa perhejuhlat, pikkujoulut, kokous tai jokin muu tapahtuma, jossa tarvitset tarjoiluapua, tiskaajia ja esillepanijoita? Nuoret auttavat sinua tarpeidesi mukaan. 

Asiakkaalle mutkatonta

Palvelun tilaaja tekee sopimuksen 4H-yhdistyksen kanssa ja saa laskun nuoren tekemästä työstä. Nuori on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka vastaa työnantajan velvoitteista, kuten nuoren vakuuttamisesta.

 

 

 

4H-yhdistykset ympäri Suomen työllistävät joka vuosi n. 8 500 nuorta, joille maksetaan palkkoja yhteensä 3,3 milj. euroa. 4H-Yrityksiä on perustettu yli 430.  

Keski-Karjalan 4H-yhdistys työllistää vuosittain noin 30 nuorta erilaisiin työtehtäviin.