Kerhokummi

Ryhdy kerhokummiksi ja tue Keski-Karjalan alueen lasten ja nuorten kerhotoimintaa!

 

Mitä? Kerhokummit tukevat joko taloudellisesti (min. 20€) tai ajallisesti haluamaansa kerhoa ja mahdollistavat näin kerhojen toiminnan Keski-Karjalassa. Vastine taloudellisesta tuesta sovitaan Kummikohtaisesti. Kerhokummius voi olla myös jonkin kerhon ohjausta, tarvikkeiden lahjoitusta, kerhovierailuja -  Sovitaan yhdessä yhteistyön sisällöstä!

Kuka? Kerhokummiksi voi ryhtyä yksityinen henkilö, yritys tai yhdistys, periaatteessa kuka vain, joka on kiinnostunut lasten kerhotoiminnan tukemisesta. 

Ketä varten? Kerhokummien tuki kohdennetaan valitun kerhon materiaalikuluihin, nuorten kerhonohjaajiemme palkanmaksuun, kerhon mahdollisiin vuokrakuluihin, sekä mahdollisten retkien ja vierailevien tähtien kuluihin.

Mitä hyödyn? Pääset tukemaan Keski-Karjalan alueen lasten ja nuorten kerhotoimintaa ja mahdollistat kerhojen pysyvyyden alueellamme! Sovimme kanssasi kerhokohtaisista vastikkeista sekä saat näkyvyyttä - hehkutamme anteliaita kerhokummejamme koti- ja facebooksivuillamme ja mahdollisesti muissakin Keski-Karjalan 4H:n julkaisuissa. 

Mikäli olet kiinnostunut Kerhokummiudesta otathan yhteyttä

keski-karjala(at)4h.fi tai p. 045 329 1090.

Olen kiinnostunut toimimaan Kerhokummina

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Kun olemme vastaanottaneet lomakkeesi otamme sinuun yhteyttä yhteistyön sisällön sopimiseksi. Kiitos kiinnostuksestasi!