Syksyn kerhokausi käynnistyy ensi viikolla

7.9.2017

Ensimmäiset 4H-kerhomme alkavat nuorten ohjaamina maanantaina 11.9. Kiteen Arppen yläkoululla starttaa Kokkaillen -kerho, jossa harjoitellaan yhdessä ohjatusti suolaisten ja makeiden leivonnaisten sekä ruokien valmistamista. Samoin maanantaina alkaa Tohmajärvellä Liikkuen -kerho, joka kokoontuu Liikuntahallilla erilaisten liikunnallisten pelien ja leikkien merkeissä. Kesälahden alakoululla on niin ikään lähiviikkoina alkamassa Monitoimi -kerho, jossa tekemistä on monenlaista tanssista askarteluun.

Kerhoja ohjaavat nuoret


Nyt alkavia kerhoja ohjaavat koulutetut nuoret. Osaava kerhonohjaaja -koulutus järjestetään ohjaajille syyskuun aikana. Osalla nuorista on jo aiempaa (kerhon)ohjaajauskokemusta.

Ilmoittautuminen kerhoihin


Kerhoon ilmoittautuminen sujuu kätevimmin www-sivuillamme olevan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.
Ilmoittautumislomakesivu aukeaa klikkaamalla tästä.
Kuhunkin kerhoon voi ilmoittautua myös paikanpäällä kerhonohjaajille ensimmäisellä kerhokerralla.

Kerhomaksut


Keski-Karjalan 4H-yhdistyksen järjestämät kerhot ovat maksuttomia yhdistyksen jäsenille. Joistakin kerhoista peritään kuitenkin tarvikekulumaksu 20€/kerholainen. Ei-jäsenille kerhokohtainen kerhomaksu on 50€.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä ja lähettämällä sähköisen jäsentietolomakkeen tästä. Muistathan ensiksi valita yhdistykseksi oikean paikallisyhdistyksen.

Yksittäisen jäsenen jäsenmaksu on 35€ ja kaikkien samassa taloudessa asuvien perhejäsenmaksu on 70€ vuodessa.

Liitteet

Kuva suurenee klikkaamalla.
Kuva suurenee klikkaamalla.
Kuva suureneen klikkaamalla.
Kuva suureneen klikkaamalla.